over mij

De naam die ik gekregen heb van mijn ouders is Wilke de Jager en ben geboren in 1970. Na de studie periode heb ik mijn diploma gehaald aan de kunst academie “Minerva” in Groningen als illustrator in 1996. Na een aantal opdrachten te hebben mogen maken en hier en daar gewerkt te hebben kreeg ik in 2000 onze zoon Max.

Als huisvrouw ben ik thuis gaan portretschilderen. Het Tekenen, Schilderenen Beeldhouwen beviel me zo goed dat ik deze creativiteit wilde doorgeven. Met mijn les methode “ontwikkel je eigen creatieve stijl “ iedereen kan leren Tekenen, Schilderen& Beeldhouwen door het gebruik van je eigen stijl, kleur, eigen idee of thema’s met en op alle soorten materialen.

In 2005 ben ik begonnen met een eigen atelier aan huis om cursussen en workshops te geven in, Tekenen, Schilderen & Beeldhouwen. En heb ik 10 jaar in opdrachten geschilderd, gebeeldhouwd eigen schilderijen verkocht, cursussen en workshops aan huis en op locatie gegeven.

In 2006 kwam ik in aanraking met Reiki. Deze ontspanning voelde zo goed dat ik zelf de inwijdingen in ontvangst heb genomen. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in mijn eigen persoonlijkheid en hoe ik in mijn levens sta. Ook ontstond daar het idee om dit door te willen geven aan anderen, die veel kunnen hebben om hun eigen gevoel van inzicht in leven en eigen genezende kracht te gaan (her)ontdekken in lichaam en geest. Na de inwijding mag ik mijzelf gecertificeerd ”Reiki master” noemen.

In 2017 ben ik begonnen aan een sportmassage opleiding, ontspannings massage ect. dit is een mooie combinatie samen met de energie healing, Tekenen, Schilderen & Beeldhouwen voor ons lichaam en geest.

Deze zelf ontwikkeling heeft mij zoveel gebracht in het vinden van mijzelf dat ik dit andere mensen gun om het te ervaren en hun proces te begeleiden om tot ontspanning te komen in lichaam en geest.
Tijdens de Teken, Schilder en Beeldhouw lessen ben ik mensen op deze wijze gaan begeleiden wat tot mooie zelf inzichten is gekomen.
Bij de energie healingen, Reiki, Kundalini Reiki, Magnified Healing, Violette Vlam, Tachyon Energie, Magnetiseren, Aura-en  Chakrahealing,  stem ik af op de individuele persoonlijkheid en zie  ik mooie veranderingen plaatsvinden.

Wilke de jager
Massage, Reiki & creativiteit
’t Corso 17
8408HW Lippenhuizen
0650476000
info@wilkedejager.nl
www.wilkedejager.nl