Ascensie. Wat betekent dat?

Ascensie. Wat betekent dat?

Kun jij dat bereiken? Hebben we daar allemaal mee te maken? Ascentie betekent Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als aarde en de mensen die op aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie, via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan uit ons hoofd in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde. De derde dimensie is de dimensie van de dualiteit en nog steeds erg aanwezig in onze samenleving.

Je kunt als individu al in de vierde of vijfde dimensie zijn. Vaak ben je daar tijdelijk, het gaat er om wat je voelt en hoe je bewustzijn groeit. In een dimensie zijn is dus niet letterlijk in een andere wereld zijn, het is een staat van zijn… Ascensie bereiken Ascensie bereiken is emoties opschonen en liefdevolle acties voor ons hoger zelf kiezen. Leven in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dan leven we in vrijheid en vreugde.

Best nog wel een lang proces als je naar de huidige maatschappij kijkt. Toch zijn er veel signalen dat het anders moet en staan er steeds meer mensen op om een andere koers te varen. Het gaat ons allemaal aan, alleen zijn velen nog niet bewust dat ze überhaupt een ziel hebben en dat het leven meer is dan alleen maar `er op los te leven`.

Ik nodig je uit het artikel te lezen over `de essentie van het leven`. Als we ons meer gaan interesseren en openen voor spirituele zaken en vooral voor onvoorwaardelijke liefde zijn we op weg naar de vierde dimensie. Meer respect hebben voor een ander, je intuïtie verbeteren, je hebt meer vertrouwen. Je gaat je steeds meer afvragen hoe het universum in elkaar steekt. Dit zijn signalen van het ontwaken. Als we ons bewust worden dat we een onderdeel zijn van goddelijke eenheid en dat we mede scheppers zijn van alles en het goddelijke dan zijn we in de vijfde dimensie belandt.

Het ascentie proces Ascentie is dus het proces om vanuit de derde naar de vijfde dimensie te gaan. Ieder zijn proces is anders en ieder zijn tempo in spiritueel groeien is anders. De meningen zijn verdeelt of we met zijn allen of als deel naar de vijfde dimensie toe groeien. Ook als we over tijd praten verschillen de meningen nogal.

Er was de 2012 hype waarbij sommige dachten dat 2012 al de overgang was. Persoonlijk denk ik dat het een lang proces is van misschien wel 30 jaar of langer. Ik weet het niet. Of we dan met zijn allen of als deel in de vijfde dimensie gaan leven is mij ook niet duidelijk. Ik doe daar geen uitspraken over. Simpel omdat ik dat niet weet…. Dat dit proces nu volop speelt is wel duidelijk.

Ik ervaar dat zelf en vind het mijn taak om te proberen dit proces zo duidelijk als mogelijk uit te leggen voor iedereen. Groei van bewustzijn Als je dus ascentie bereikt of daar naar toe weet te groeien dan groeit je bewustzijn enorm. Je gaat steeds meer begrijpen hoe het universum en het zielsgebeuren in elkaar steekt. Je gaat je ook steeds meer hiervoor interesseren.

Je zult je trilling kunnen verhogen en vreugde voelen. Je zult emoties onder controle kunnen houden. Trauma`s uit het verleden kun je een plekje geven zodat het een ervaring wordt. Je zult zielsverwanten tegen komen die waardevol voor je leven zullen worden. Je zult leren van jezelf te houden en onvoorwaardelijke liefde omarmen. Je leven zal vreugdevol worden…. Je kunt gewoon op aarde blijven leven.

Maar als je deze veranderingen kunt doorvoeren dan zal je leven voortaan in dienst staan van het goddelijke. Je begrijpt dat het niet meer ieder voor zich is, maar dat we elkaar juist moeten helpen. Je bent vol op je zielspad! Zodra er meer mensen dit proces gaan volgen, zal dit een positieve invloed hebben op onze samenleving. Alle gedachten, meningen en acties die je het universum instuurt worden opgenomen en terug gekaatst.

Als je een negatieve gedachte hebt of vaak negatief denkt, gaat je leven niet vooruit. Als je juist vaak positief denkt, komen er positieve zaken op je pad. Dit is een wet die altijd en overal werkt. Vijfde dimensie Als meer mensen naar de vierde en vijfde dimensie toe groeien, dan zullen er meer positieve gedachten en acties zijn.

Gewoon omdat als je in de vierde of vijfde dimensie vertoeft, je hart volgt en veel positiever in het leven staat. Al deze mensen strooien dus positievere gedachten en acties als collectief over de wereld heen. Die worden door andere mensen weer opgepikt en geeft hun weer hoop en geloof in het positieve. Een sneeuwbal effect….

Ascentie bereiken Als je ascentie bereikt, heb je de karma uit al je vorige levens in evenwicht gebracht. Als je zover komt krijg je alle negatieve acties en gedachten meteen in een spiegel terug gekaatst. Dit heet instant-karma.

Voorheen mocht je vele levens leven om karma op te lossen. Voor velen werkt het nog steeds zo. Dat is natuurlijk prima. Ieder zit in zijn stuk van bewust worden en ieder heeft zijn eigen tempo van wel of niet groeien. Dat heeft niets te maken met goed, beter of best overigens. Ieder zit in zijn stuk wat voor hem of haar goed is…. Mogelijk krijg je testen om verder te groeien.

Wat je tegen kan houden in deze groei zijn afspraken in vorige levens die je ooit gemaakt hebt. Je kunt hele moeilijke situaties tegenkomen die moeilijk op te lossen zijn. Dit geld absoluut niet voor iedereen. Ieder zijn proces is anders. Het is gewoon zaak om te proberen je levenspad te volgen. Voordat je in dit leven incarneerde heb je dat afgesproken met je ziel en gidsen. Juist in dit nieuwe Waterman tijdperk hebben velen de mogelijkheden om te groeien naar de vierde en vijfde dimensie en ascentie te bereiken.

Vaak maken de omstandigheden in de huidige maatschappij het moeilijk om je leven te veranderen om je levenspad te kunnen volgen. Werk, relaties, woonplaats, alle verplichtingen die je hebt….het is niet gemakkelijk om je leven zomaar om te gooien om je levenspad te gaan volgen.

Toch kan de drang zo groot worden dat je het wel doet. Wees dan niet bang, het is moeilijk maar het universum zal je steunen omdat zij graag dit zien gebeuren. Spirituele hulp In deze tijd zijn er op aarde ongekende mogelijkheden om te groeien en bewuster te worden, omdat er golven van ascentie plaats hebben. Er zijn hogere wezens , aartsengelen en engelen, en grote stromen van spirituele energie beschikbaar om ons te helpen.

Er is veel informatie te vinden op internet en of boeken om uit te zoeken wat het beste bij jou past om te groeien naar ascentie.