Reiki

Reiki is universele energie ook wel liefdes energie genoemd.

Universele energie is alle energie die in en om ons heen bevindt, Dieren, planten, stenen en de bomen, alles wat leeft is dus Energie. Ook de stoel waar jij op zit.

Maar wat doet Reiki nu eigenlijk?

Reiki werkt helend en is ondersteunend op het geestelijk en op lichamelijk niveau,
Als je genoeg energie hebt, voel je je fit en kun je alles aan.
Bij te weinig energie voel je je lusteloos en kom je moeilijk je dag door en blijf je het liefst op bed liggen. Maar weet dat Energie zelf wordt aangevuld zolang jij positief in je leven staat en geniet van alle kleine dingen om je heen.

goede voeding. De Bosbloemen die je voor je zelf gekocht hebt of van de ochtendgroet van je buurvrouw, genoeg slaapt en aan lichaamsbeweging doet. door deze kleine dingen laad je energie op en kan je je dag doorkomen maar Door blokkades die we vasthouden door de drukte van het verleden , heden en toekomst.
Lukt het je niet meer om je zelf op te laden dan kan jou energie bijgevuld worden door om een reiki behandeling te onder gaan.

Zodat de energie weer gaat stromen en kom je er achter welke stappen voor jou leven het beste zijn want ook reiki stroomt hier energie naar toe en krijgt je inzichten en antwoorden om een ontspannener leven te leiden.
Reiki leert je naar je kern te komen. Je neemt tijd voor jezelf en daardoor gaat jou universele reiki stromen om meer in ontspanning te leven.

Je laad dingen meer los omdat jij je energie laat stromen.
maar Reiki werkt ook helend en ondersteunend op lichamelijk niveau,

Je eigen lichaamsenergie zorgt er zelf voor om een wond op je knie te helen en dit doet jou lichaam eigenlijk zelf, het heelt sneller als je je fit en energierijk voelt. Reiki helpt je hierbij maar ook bij botbreuken en kneuzingen en vermindert het de bijwerkingen van narcose en medicijnen.
Reiki geeft op alle niveaus een totale ontspanning.

Als je hierboven gelezen hebt zie je dat iedereen universele energie in zich heeft. Weet je nog dat als je vroeger op je knie was gevallen en dan huilend naar je moeder ging deed ze haar hand over je knietje en gaf er kusjes op en om heen, de pijn werd minder en stopte je met huilen. dit is al de vorm van reiki.

Reiki is een methode waarbij door middel van handoplegging energie wordt doorgegeven.
Reiki kan zowel afzonderlijk als in combinatie met andere therapieën gebruikt worden. Het mooie van Reiki is dat het in feite niet uitmaakt waar de behandelaar de handen houdt, het stroomt vanzelf naar de plaats waar het nodig is.

Het gaat door kleding, gips en verband heen en werkt ook als de handen iets boven het lichaam gehouden worden. Verder kan Reiki op afstand gestuurd worden als degene die het nodig heeft niet aanwezig kan zijn.

Nog een aantal punten waar reiki voor ingezet kan worden om te ondersteunen

• Stimuleert zelfgenezing
• Brengt je energie in balans
• Brengt je organen en lichaam in balans
• Versterkt het immuunsysteem.
• Behandeld symptomen en oorzaken van ziekte
• Verlicht pijn.
• Helpt gifstoffen uit het lichaam af te voeren
• Past zich aan, aan de natuurlijke behoefte van de ontvanger.
• Vergroot persoonlijke opmerkzaamheid
• Ontspant en verlicht stressklachten
• Bevorderd creativiteit.
• Helpt blokkades en onderdrukte emoties oplossen.
• Ondersteund meditatie en positief denken.
• Werkt holistisch

Tijdens mijn Reiki behandelingen krijg je universele liefdelijke energie doorgegeven waar jou lichaam om vraagt. De usiu Reiki, kundalini Reiki, de Thaygon energie en er word veel gebruik gemaakt om de chakra’s op te schonen, Ook kan ik gebruik maken van de pendel, Bio-tensor, edelstenen, essentiële oliën. het is wat mijn of wat jou intuïtie mij verteld.
Je kan kiezen voor een stoel behandeling, of liggend op een massagetafel, wel het liefst met gemakkelijke kleding aan.
De energie stroomt waar jij meer energie nodig hebt en we kunnen dat niet helemaal sturen. Weten we wel welke blokkades er zijn in jou leven of desnoods vorige levens dan kunnen wij samen naar die tijd toe visualiseren eerst haal ik de negatieve energie eruit en stuur er energie naar toe.
Dit bespreken we vooraf met elkaar bij een kopje thee/ koffie en glas water.

• 60 minuten 50.00 euro. incl. btw + consumptie
• 90 minuten 65.00 euro incl. btw + consumptie

Voor een stoel behandeling raad ik alleen de 60 minuten aan.