Magnified Healing

Wat is Magnified Healing ?

Magnified Healing is een zeer oud helingsysteem dat eerder alleen voor ver gevorderde spirituele leraren toegankelijk was en gebruikt werd. Doordat energetische veranderingen  momenteel zeer snel plaatsvinden is er voor veel meer mensen behoefte aan een helingsysteem dat versneld helpt bij het opruimen van onze blokkades; waar, wanneer of hoe deze dan ook ontstaan zijn.                                 Magnified Healing is in 1992 aan Gisèle King en Kathryn Anderson doorgegeven via de opgestegen Dame Meester Kwan Yin om de mensheid op Aarde te helpen met haar spirituele vooruitgang. Zij is een lichtmeester die op verschillende manieren de mensheid spiritueel verder wil helpen. Zij staat vooral bekend om het verspreiden van Goddelijke Liefde en Genade en is in China en Japan de bescherm vrouw van zwangere en hun ongeboren kinderen.

Wat kan Magnified Healing voor jezelf en anderen doen?

Magnified Healing is een zeer snelle, krachtige en intense manier om te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus en helpt je om blokkades los te laten. Een Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie en verbindt je met je hart, de Aarde en het Goddelijke. Je kunt jezelf en anderen behandelen met Magnified Healing en je kunt het ook gebruiken om op afstand heling te brengen aan mensen, situaties en de Aarde. Een incidentele behandeling kan direct verlichting brengen en in het geval van regelmatige behandeling kunnen oude  blokkades op diepere niveaus worden geheeld. De grote kracht van Magnified Healing ligt in de eenvoud, kracht en liefdevolle aanpak.   

Kenmerken van Magnified Healing

De naam zegt al een heleboel over wat je kunt verwachten van Magnified Healing: versterkte healing. Je voelt direct dat je met een enorme kracht werkt. Magnified Healing is een zeer krachtige en intense vorm van helen die op diepe niveaus werkt. Het systeem is gemakkelijk te leren en voor iedereen toegankelijk. Als je de eerste fase workshop hebt gevolgd, mag je deze na elf dagen, waarin je een dagelijkse Magnified Healing activatie doet – zelf doorgeven. Magnified Healing kent als systeem drie fases en een teacher training. De helende energie komt rechtstreeks uit de Bron en is zacht en liefdevol. Uniek aan Magnified Healing is dat je volledig één wordt met deze energie. 

Je bent dus niet slechts een kanaal waarbij je de energie doorgeeft, je wordt deze energie.  Je hele systeem wordt op een lijn gebracht met de frequentie van deze energie waardoor je mede schepper bent van de heling die je brengt. Hierdoor kan zeer krachtige heling plaatsvinden, zowel bij jezelf als degene die je behandelt. In Magnified Healing werk je op vele niveaus tegelijk. Je heelt niet alleen op lichamelijk niveau maar je activeert en balanceert ook de chakra’s. Magnified Healing heelt ook aspecten van karma. Opvallend is ook dat de losgekomen energie direct getransformeerd wordt. Het grote voordeel hiervan is dat de behandelde niet zelf de losgekomen energie hoeft af te voeren door middel van een reinigingsperiode.

Magnified Healing werkt volgens een nauwkeurig vastgelegd protocol waarin beschreven wordt hoe je het proces van afstemming en heling uitvoert. Je werkt in een ceremoniële setting waarbij je de zuivere en hoge energieën waarmee je werkt bewust hardop aanroept.