Met toestemming mag ik deze ervaring delen!Zo heeft zij één van mijn behandelingen beleefd en in haar ervaring en herinnering op geschreven.(Ik ben dankbaar en vol liefde om haar zo te mogen ondersteunen op haar levenspad. En het vertrouwen geeft) dankjewel Als jij dit leest, voel jij een herkenning. Bel mij gerust voor vragen of het maken van een afspraak Tel: 0650476000Deel 1. Ik heb bij Wilke een mooie reis mogen maken met behulp van het medicijn wiel.We zijn terug gegaan naar mijn innerlijke tiener omdat daar toch een enorme blokkade lag/ligt.Na een paar gesprekken kwamen we samen tot de conclusie dat het ging om het 14 jarige kind welke zich liet horen en zijn we daar ons op gaan richten.We zijn begonnen met visualiseren en hebben daarbij de arend aangeroepen welke van bovenaf de situatie bekijkt waarin heel duidelijk naar voren kwam dat het 14 jarige kind zich helemaal alleen voelde en niet gehoord. Vanuit daar zijn we overgegaan naar de Slang welke het 14 jarige kind mocht omarmen en er mocht zijn .Vanuit dit proces wat natuurlijk wel wat uitgebreider was dan hier beschreven zijn we door gegaan naar de kolibrie welke van voor en naar achteren vliegt heden en verleden , het hier en nu en terug naar onze grootouders en dat ik los mocht laten En de tranen over mijn wangen rolden maar niet met schaamte maar met opluchting.Daarna kwam de wolf aanbod welke mij direct een gevoel gaf van samen zijn , kracht en harmonie.Samen met de wolf ben ik het water ingelopen om al de Pijn, verdriet en boosheid van mij af te laten spoelen het water werd steeds dieper maar de nek van de wolf mocht ik vast houden zodat ik niet alleen was en hij bij mij bleef om alles samen van mij af te kunnen spoelen.Dit gaf een enorm gevoel van opluchting.Samen met de wolf ben ik het water weer uitgelopen en voelde mij niet meer alleen.De arend heeft mij geholpen om het vuur in mijn hart weer te laten branden en de waardering in mijzelf te vinden dat ik belangrijk ben, gehoord mag worden, en er mag zijn en boven al dat ik mag stralen. Ik wil Wilke enorm bedanken dat ze mij geholpen heeft om.tot deze inzichten te komen. En ik haar volledig durfde te vertrouwen ( ja dat is voor mij nog al een dingetje kwetsbaarheid tonen in bijzijn van iemand) en we samen deze reis hebben mogen maken.

Wat een mooie sessie was dit, om te accepteren van wat ze toen voelde heeft voor haar veel ruimte ontspannender gegeven en liefde voller om in haar leven op haar pad verder te lopen.

Hebben jullie mijn vorige bericht toevallig gelezen? Ze heeft haar verhaal nogmaals geschreven in totaliteit. Deel 2De innerlijke tiener,Vaak zijn we geneigd om te denken in de vorm van het innerlijke kind.En kijken we niet verder dat het kind tot 18 jaar aanwezig is. We zeggen en horen vaak omarm je innerlijke kind, maar wie is dat ?? Ga voor jezelf een heel goed na is het je innerlijke jonge kind die je voelt of misschien je innerlijke tiener? De innerlijke tiener lijkt veel op het gevoel van De volwassene in het hier en nu , maar is het niet het is vooral te onderscheiden door het wie ben ik gevoel en de onzekerheid die daarbij hoort.Als je innerlijke tiener om hulp roept ervaar je dit doordat je zelf sneller in de ontkenning gaat van je gevoel, je gaat aan jezelf twijfelen, je voelt je niet gehoord etc. Deze leeftijd is zo belangrijk voor je ontwikkeling omdat je in deze fase van alles ontdekt en mag ondervinden, je leert je grenzen aan geven, je leert dat jij ook een eigen mening mag hebben, je leert over je seksualiteitsbeleving, je leert hoe je het samen zijn gevoel mag ervaren, je gaat vaak je eerste relaties aan, je emoties zijn heftiger en wat vooral bovenaan staat in deze leeftijd is “wie ben ik”. Wanneer deze tijd anders is verlopen kun je op een moment in je leven vast lopen je krijgt een korter lontje, je sluit je af , je word onzeker, je houd niet van jezelf, en je word niet gehoord. Al die dingen zullen als een storm in een glas water woelen terwijl jij je afvraagt wat gebeurd hier.Vraag jezelf dan eens goed af wanneer jij dit in je tiener jaren hebt gevoeld, wat had je toen nodig ?Een arm om je heen? Wetend dat je altijd iemand om hulp kon vragen? Dat je tegen jezelf had gezegd ” je bent mooi, je bent slim,je mag er zijn?Maar vooral” IK HOOR JE” ♡

Heb je hier vragen voor je zelf over? neem dan ook nu gerust contact met mij op.

Tel: 0650476000