De Breuss-massage

De Breuss-massage is een ontspannende rug massage, met als doel het ontspannen van de spieren rondom de wervel­kolom. Deze ontspanning zorgt voor ruimte tussen de wervels. De tussenwervelschijven – die als kussentjes tussen de ruggen­wervels liggen – krijgen zo de ruimte om de tussen­liggende zenuwen te beschermen.

Met de Breuss-massage kunnen klachten als ischias, hernia, en spierspanning risicoloos en vaak met goed resultaat worden behandeld. Tijdens de massage maak ik (indien mogelijk) gebruik van Sint-Janskruidolie. Deze olie verbetert de doorbloeding en werkt verwarmend bij spier- en gewrichtspijn. De Breuss-massage is een zeer geschikte behandelmethode bij pijn en stress. Ik pas deze massage ook zeer vaak toe bij fibromyalgie.

De massage bestaat uit twee delen:

  • Een massage langs de ruggenwervels voor ontspanning en lichte correcties van de wervelkolom.
  • Een energetische behandeling met speciaal zijdepapier. Dit zorgt ervoor dat de olie goed in de huid wordt opgenomen en versterkt de diep ontspannende werking.

De Breuss-massage kan als losse behandeling worden toegepast, maar is ook een perfecte aanvulling op de Dorn Methode en krijg je deze bij de 2e en 3e De Dorn Methode er van mij extra bij

Tel: 0650476000

Wilke de Jager